El mestre Albert Blancafort, autor de coneguts instruments com l’orgue de la Basílica de Montserrat o el de la Sagrada Familia, ens ha preparat un projecte que satisfà les necessitats musicals esmentades.

 

Juntament amb els organistes Manuel Rodríguez Solana, titular de la parròquia, Wenceslau Guarro Nogués, organista de Sarrià i l’assessorament del monjo de Montserrat Lluís Maria Miralvés, han preparat  el projecte d’orgue amb 3 teclats i pedal, 36 registres, 2.360 tubs, entre els quals hi haurà els tubs de l’actual orgue, amb el que no perdrem part del patrimoni sonor que ens ha acompanyat els darrers 76 anys.

 

 

Es tracta d’un orgue ubicat al mateix lloc que l’actual, el cor. Un instrument de transmissió mecànica per l’accionament de notes i elèctric per l’accionament dels registres, que disposarà d’un combinador per memoritzar els registres. Consola de finestra, banc d’alçada ajustable, cotes BDO i totes les caracteristiques per permetre als músics la millor comoditat i precisió per interpretar el repertori organístic i dur a terme les funcions d’acompanyament de la litúrgia.

 

 

 

Anirem informant puntualment dels detalls de l’orgue i de la seva construcció.

Podeu descarregar-vos la fitxa tècnica en aquest link:

 

Fitxa tècnica de l’orgue de Sant Vicenç de Sarrià.