Per acompanyar els actes litúrgics.

Les misses a la parròquia son molt concorregudes i la música n’és una part important. Amb un nou orgue podrem realitzar celebracions de tota mena com batejos, casaments, funerals, festes importants com Nadal, la Setmana Santa, festes patronals…  amb un nivell de qualitat musical molt més elevat que ara. Amb un nou orgue assolirem una experiència més profunda a totes les celebracions i gaudirem del goig d’entrar en aquest temple mentre sona una música que fa vibrar.

 

 

Per organitzar concerts i audicions.

Passen els anys i estem perdent la oportunitat d’oferir a Sarrià una programació de música d’orgue, amb tot el que significa d’enriquiment cultural i anímic per la nostra ciutadania.

Avui dia els concerts d’orgue han deixat de ser un fenomen destinat a públic especialitzat i acostumem a veure els concerts plens de gent.

Posem doncs a l’abast de tots, cicles de concert i audicions amb totes les seves modalitats: orgue i veus, orgue i instruments…

 

 

 

Com a eina per les entitats de Sarrià.

Tenim el privilegi de comptar amb nombroses entitats del nostre barri que podran veure augmentada la capacitat i el nivell de les activitats que realitzen. El Cor de Cambra Dyapason, l’Orfeó Sarrianenc així com moltes altres tindran en l’orgue un bon aliat.

Posarem aquest instrument a l’abast de les escoles, també per els estudiants d’orgue de la ciutat.

Fem de l’orgue de Sant Vicenç un pont entre aquest magnífic espai i la ciutadania.